Anda mungkin tidak tahu kelebihan dilancarkan panas rata keluli Bar

- Sep 25, 2017-

Saya percaya kita semua tahu bahawa terdapat banyak jenis keluli, pengilang hari untuk memberitahu anda tentang dilancarkan panas rata Bar keluli dan keluli tradisional berbanding apa kelebihan, saya berharap kita boleh mengenali produk kami.

Panas-melancarkan rata keluli Bar spesifikasi istimewa 1. Ketebalan 8 ~ 50mm, lebar 150-625mm, panjang 5-15m dan banjaran spesifikasi produk dari yang lebih padat, untuk memenuhi keperluan pengguna, dan bukannya penggunaan papan, tanpa memotong, anda boleh terus kimpalan.

2, produk permukaan licin. Proses kedua penggunaan air tekanan tinggi penyahkerakan proses untuk memastikan bahawa permukaan keluli yang licin.

3, kedua-dua belah menegak, kosongkan air coklat tua. Bergolek dalam kedua-dua yang bergolek, memastikan bahawa kedua-dua belah darjah menegak adalah baik, sudut yang jelas, di pinggir kualiti permukaan yang baik.

4, hasil daripada skala precision, tiga orang miskin, perbezaan aras yang sama adalah lebih baik daripada keluli Standard; produk yang lurus, plat yang baik. Pengeluar menegaskan bahawa penggunaan rolling rolling proses berterusan, automatik set kawalan automatik untuk memastikan bahawa keluli tidak tarik ketepatan dimensi keluli, tinggi, toleransi pelbagai, perbezaan tiga mata, Sami bar, Sabit dan lain-lain parameter adalah lebih baik daripada plat, dan plat straightness baik. Ricih ricih sejuk, panjang dan panjang berketepatan tinggi.

5, panas dilancarkan Flat keluli Bar bahan menggunakan standard Kebangsaan, dan plat keluli yang sama.

Di atas adalah pengilang dilancarkan panas rata keluli Bar kesempatan untuk menjelaskan, jika anda berminat dengan produk kami, kami dengan cepat hubungi kami.