Kenapa perlu panas produk rata keluli Bar dibersihkan

- Jun 30, 2017-

Bar keluli rata sebagai kayu yang boleh digunakan untuk pengeluaran seorang besi, alat dan peralatan mekanikal, bangunan-bangunan yang digunakan sebagai bahagian struktur Fang, Saud. Teknologi Bar keluli rata produk panas telah menjadi pusat produk, jadi kita perlu menggunakan teknologi pemprosesan yang standard untuk membuat produk-produk yang wajar digunakan dan prestasi fungsi praktikal. Hari pengilang untuk memberitahu anda tentang pembersihan keperluan produk.

Untuk melancarkan tab panas rata keluli Bar, roughness permukaan yang lebih rendah, yang licin permukaan, semakin sukar badan asing dilampirkan, yang rendah kebarangkalian kakisan tempatan. Oleh yang demikian, Bar keluli rata hendaklah digunakan setakat mana kemasan permukaan mungkin. Kebersihan permukaan rata keluli Bar adalah sangat penting, selepas pempasifan pembersihan dengan teliti dilakukan, kerana sisa cecair asid untuk menggalakkan tindak balas katod, supaya perpecahan filem, jadi yang panas dilancarkan rata keluli Bar pengaktifan , rintangan kakisan menurun secara mendadak. Gunakan media sekitaran. Filem pempasifan rata keluli Bar tergolong dalam orifice struktur metastabil yang dikawal oleh termodinamik dan kecekapan perlindungan berkaitan dengan alam sekitar sederhana. Digunakan hendaklah dibersihkan dengan kerap untuk mengalih keluar lampiran peribadi jangka panjang zat berbahaya di permukaan.

Seperti yang kita semua tahu, keluli dalam pembinaan dan industri-industri, memainkan peranan penting, panas bergolek rata keluli Bar adalah salah seorang daripada mereka.

Ketebalan panas produk rata keluli Bar adalah kurang daripada 7mm, dan ketepatan biasa membolehkan kelengkungan panjang satu meter, tidak lebih daripada 3mm, ketepatan yang lebih tinggi membolehkan panjang kelengkungan satu meter, tidak lebih besar daripada 2.5 mm; Penampilan kualiti dan keperluan kualiti permukaan panas produk rata keluli Bar yang diperjelaskan dalam piawaian dan syarat-syarat umum tidak harus mempunyai kecacatan berbahaya seperti delamination, parut, retak, dll. Julat yang dibenarkan dalam bentuk geometri sisihan piawai panas produk rata keluli Bar yang telah ditetapkan dalam piawaian, termasuk tahap lenturan, lebar tepi, ketebalan tepi, sudut, teori berat dan sebagainya, dan menetapkan bahawa panas bergolek Bar keluli rata tidak harus mempunyai kilasan yang luar biasa.