Kenapa Anda Mahu Bersihkan Bar Rolled Steel Hot Rolled?

- Jul 20, 2017-

Flat Steel Bar, merujuk kepada lebar 12-300mm, ketebalan 4-60mm, keratan rentas segi empat tepat dan sedikit tumpul keluli. Bar keluli rata boleh dibasuh keluli, juga boleh dikimpal kosong paip dan kepingan nipis lembaran nipis. Tujuan utama: Flat Steel Bar sebagai bahan yang berguna boleh digunakan untuk besi, alat dan bahagian mekanikal, pembinaan struktur rangka, eskalator.

Proses pembuatan bar keluli tahan karat Precision Flat Bar Bar kerja-kerja mesin keluli tahan karat adalah Bar Keluli Flat sejuk yang buruk dengan dua kumpulan susunan berperingkat dari roda meratakan ke arah ketebalan pra-sekolah dan tahap akhir; dengan sepasang penamat yang agak terancang Lebar roda dimampatkan untuk mencapai parameter yang dikehendaki, jumlah mampatan boleh laras; dengan lima alignment roda keselarasan pada lebar pelurus sistem terutamanya oleh kotak kawalan, halus Roller tekanan keseluruhan, pra-meratakan unit, unit penamat, meluruskan unit.

Proses pengeluaran dapat diringkaskan seperti berikut: tahap prasekolah → penamat → lurus → kembali ke sekolah Flat Steel Bar / a / b lebar 12-300mm, ketebalan 4-60mm, seksyen segi empat dan sebelah sedikit tulen keluli. Bar keluli rata boleh dibasuh keluli, juga boleh dikimpal kosong paip dan kepingan nipis lembaran nipis. Tujuan utama: Flat Steel Bar sebagai bahan yang berguna boleh digunakan untuk besi, alat dan bahagian mekanikal, pembinaan struktur rangka, eskalator. Bar keluli yang rata mengikut bentuknya dibahagikan kepada dua jenis: Flat spring Flat Steel Bar dan spring double-sided slot Flat Steel Bar. Hot-rolled spring Flat Steel Bar terutama digunakan dalam pembuatan kereta, traktor, pengangkutan rel dan jentera lain pada musim bunga plat.

Untuk Bar Keluli Flat yang digulung panas, kekasaran permukaan yang lebih rendah, semakin halus permukaan, semakin sukar badan asing, semakin rendah kebarangkalian kakisan tempatan. Oleh itu, Flat Steel Bar harus digunakan sebanyak mungkin permukaan penamat. Kebersihan permukaan keluli Flat Bar adalah sangat penting, selepas pembersihan pembersihan harus dilakukan dengan teliti, kerana asid baki untuk mempromosikan reaksi katod, supaya filem pecah, supaya panas-melancarkan Flat Steel Bar pengaktifan, rintangan kakisan menurun secara dramatik. Gunakan media alam sekitar. Filem passivation Flat Steel Bar secara termodinamik dihambat oleh struktur metastable. Kesan perlindungannya berkaitan dengan medium persekitaran. Penggunaan pembersihan tetap, penyingkiran bahan berbahaya peribadi jangka panjang dilampirkan ke permukaan.