Kaedah Daripada Spring Flat Steel Bar For Automobile

- Jun 06, 2017-

Proses pembuatan bar keluli tahan karat Precision Flat Bar Bar kerja-kerja mesin keluli tahan karat adalah Bar Keluli Flat sejuk yang buruk dengan dua kumpulan susunan berperingkat dari roda meratakan ke arah ketebalan pra-sekolah dan tahap akhir; dengan sepasang penamat yang agak terancang Lebar roda dimampatkan untuk mencapai parameter yang dikehendaki, jumlah mampatan boleh laras; dengan lima alignment roda keselarasan pada lebar pelurus sistem terutamanya oleh kotak kawalan, halus Roller tekanan keseluruhan, pra-meratakan unit, unit penamat, meluruskan unit.

Proses pengeluaran dapat diringkaskan seperti berikut: tahap prasekolah → penamat → lurus → kembali ke sekolah Flat Steel Bar / a / b lebar 12-300mm, ketebalan 4-60mm, seksyen segi empat dan sebelah sedikit tulen keluli. Bar keluli rata boleh dibasuh keluli, juga boleh dikimpal kosong paip dan kepingan nipis lembaran nipis. Tujuan utama: Flat Steel Bar sebagai bahan yang berguna boleh digunakan untuk besi, alat dan bahagian mekanikal, pembinaan struktur rangka, eskalator. Bar keluli yang rata mengikut bentuknya dibahagikan kepada dua jenis: Flat spring Flat Steel Bar dan spring double-sided slot Flat Steel Bar. Hot-rolled spring Flat Steel Bar terutama digunakan dalam pembuatan kereta, traktor, pengangkutan rel dan jentera lain pada musim bunga plat.

Kaedah keluli musim bunga untuk kereta

Spring Flat Steel Bar dibuat oleh proses peleburan pelongsor. Berbanding dengan seni terdahulu, ia mempunyai kelebihan berikut dan kesan positif:

1. Penapisan keluli dengan penukar, penggunaan utama besi lebur sebagai bahan mentah, unsur kurang berbahaya pada besi cair, Flat Steel Bar produksi untuk memastikan kualiti.

2. Oleh kerana hasil yang tinggi, penggunaan tenaga yang rendah, kos per tan daripada relau turun.

3. Keluli lebur langsung dilemparkan ke dalam billet, menghilangkan proses bilet, mengurangkan kos.

4. Berputar secara berterusan untuk mencantumkan skala kecil billet, untuk memastikan bahawa skala Flat Bar Bar memenuhi keperluan pengguna.