Bercakap tentang pengetahuan keluli rata dilancarkan sejuk

- Feb 02, 2016-

Selepas manusia belajar untuk mencipta dan besi Tuang dan keluli smelting, belajar, dan termasuk sehingga kini belajar untuk bersenam dilancarkan sejuk rata keluli. Kerana pada awal dengan keadaan kimia dan fizikal yang baik, jadi teknologi latihan ini boleh digunakan secara meluas. Tetapi ada satu masalah dalam output di atas adalah sedikit terhad, tetapi selepas revolusi industri abad ke-18, ke atas keluli telah pembangunan pantas.

Dalam kategori klasifikasi di atas merupakan keluli dilancarkan sejuk rata keluli, ia telah lebih baik keluli dan keluli rata yang dilancarkan sejuk pada roughness permukaan keluli adalah lebih baik, dan keamatan pemendakan hardening keluli tahan karat adalah agak tinggi, tidak lagi perlu menjadi haba yang dirawat untuk mendapatkan kekuatan yang lebih tinggi.

Biasanya, sejuk produk kilang keluli rata dalam pengeluaran keluli rata produk sejuk akan mempunyai satu standard, berdasarkan khusus keperluan perniagaan mengubah kapasiti pengeluaran sebenar pengeluaran dilancarkan sejuk.