Bar keluli rata keluli tahan karat, pembinaan adalah seorang Pembantu yang baik!

- Oct 26, 2017-

Keluli tahan karat rata keluli Bar adalah sisi segi empat tepat dan sedikit tulen keluli. Keluli tahan karat rata keluli Bar boleh menjadi keluli yang separa siap. Sejuk-dilakarkan digilap keluli tahan karat rata keluli Bar dan putih panas-melancarkan sandblasting keluli tahan karat rata keluli Bar keluli tahan karat rata keluli Bar boleh terdiri daripada komponen berbeza pasukan, tetapi juga untuk sambungan antara keperluan yang berbeza dalam komponen-komponen. Digunakan secara meluas dalam pelbagai struktur bangunan dan kejuruteraan struktur, alang-alang, jambatan, Menara penghantaran, mengangkat jentera pengangkutan, kapal, Relau perindustrian, reaksi Menara, rak kontena dan gudang rak. Dalam

Keluli tahan karat rata keluli Bar boleh dibahagikan kepada dua kategori:

1. sejuk dilukis digilap keluli tahan karat rata keluli Bar

2. panas dilancarkan putih sandblasting keluli tahan karat rata keluli Bar

Keluli tahan karat rata keluli Bar boleh terdiri daripada keperluan struktur komponen berbeza, tetapi juga untuk hubungan antara komponen-komponen yang berbeza. Digunakan secara meluas dalam pelbagai struktur bangunan dan kejuruteraan struktur, alang-alang, jambatan, Menara penghantaran, mengangkat jentera pengangkutan, kapal, Relau perindustrian, reaksi Menara, rak kontena dan gudang rak. Urus niaga, kontrak dan dokumen-dokumen lain hendaklah keluli tahan karat rata keluli Bar sisi lebar, tebal sebelah saiz penuh mengisi dan utama lain memproses perkara-perkara seperti annealing, penyelesaian pepejal dan sebagainya.

China Import, eksport keluli tahan karat rata keluli Bar setiap mempunyai jumlah tertentu, terutamanya dari Jepun, Eropah Barat import. Eksport ke rantau ini terutamanya untuk Hong Kong dan Macau, Asia Tenggara, Amerika Latin serta negara-negara Arab. Eksport pengeluaran perusahaan terutamanya bagi Jiangsu, Liaoning, Hebei, Beijing, Shanghai, Tianjin dan lain-lain Wilayah dan bandar-bandar loji keluli (kilang).