Proses dilancarkan sejuk rata keluli

- Feb 02, 2016-

Sejuk-melancarkan keluli rata merujuk kepada pelbagai 12 hingga 300mm, ketebalan 4 hingga 60mm, kawasan keratan rentas silang segi empat tepat dalam bentuk dan sedikit dengan keluli meningkat membosankan.

Keluli boleh dilancarkan sejuk rata produk-produk keluli, juga boleh digunakan sebagai kosong dikimpal. Kegunaan utama ini diperbuat daripada rata dilancarkan sejuk keluli boleh menggunakan ia sebagai besi seorang, alat dan bahagian-bahagian enjin, kebetulan di dalam bangunan di atas fangjia struktur-struktur dengan tangga di atas.

Sejuk-melancarkan rata keluli dan anda boleh membentuk ke dua besi spring rata rata dan muka single double spring rata, boleh digunakan untuk membina Kereta, traktor dan pengangkutan kereta api, Mesin dan peralatan di atas springs daun.

Sejuk-melancarkan proses fabrikasi rata boleh diringkaskan seperti di atas selepas meratakan straightening → → → menamatkan peringkat. Proses ini tidak boleh digantikan dalam langkah di atas, Terdapat satu set undang-undang dan peraturan-peraturan, perlu dijalankan mengikut prosedur-prosedur ini.