Ovate Mesti Menguasai Proses Pengeluaran Bar Keluli Flat-Hot-rolled

- Jun 06, 2017-

Hot-rolled Steel Steel Bar sering digunakan pada bahan bangunan, anda tahu bagaimana ia menghasilkannya? Hari ini, pengeluar memberi anda ceramah yang baik mengenainya!

Pertama, proses pengeluaran tunggal. Peralatan sederhana, Flat-Rolled Steel Steel Bar dengan menggunakan keperluan konduktif, walaupun relatif tahan terhadap kesan karbon hitam, boleh lemah, tekanan rendah.

Kedua, proses salutan permukaan. Perlengkapannya adalah sederhana, di dalam Bar Steel Flat-rolled panas di dalam dan di luar permukaan yang dilapisi dengan lapisan bahan anti-statik, sehingga pipa memenuhi persyaratan, tetapi permukaan bahan anti-statik mudah dipakai, keselamatan yang lemah.

Ketiga, penggunaan proses komposit pelbagai lapisan. Termasuk tiga lapisan coextrusion, proses pengeluaran adalah kompleks, kos yang tinggi, merujuk kepada tiub di dalam dan di luar anti-statik, kalis api, lapisan tengah dengan kesan; atau anti-statik dalaman dan luaran, kalis api. Pengeluaran jaminan berkualiti tinggi keluli Flat Bar Bar. Oleh kerana hasil yang tinggi, penggunaan kuasa rendah per ton elektrik daripada relau turun. Keluli molten langsung dilemparkan ke dalam billet, menghilangkan proses billet, mengurangkan kos. Berputar berterusan skala kecil billet kecil, untuk memastikan bahawa Flat Steel Bar penguasa laju, memenuhi keperluan pengguna. Ciri-ciri proses pembuatan Penggunaan proses pembuatan penyaduran elektrik, untuk mencapai tahap integrasi tembaga dan keluli yang tinggi.