Cahaya dilancarkan sejuk rata keperluan penyimpanan

- Jun 19, 2017-

Rata dilancarkan sejuk cahayakeperluan penyimpanan memberi tumpuan kepada kelembapan, kakisan. Penyimpanan sejuk-melancarkan tapak flat keluli atau gudang, hendaklah dipilih di suatu tempat yang bersih, bersaliran baik, jauh daripada pengeluaran gas-gas berbahaya atau habuk kilang dan lombong. Atas alasan untuk membuang rumpai ini dan semua serpihan, simpan dalam cahaya sejuk dilancarkan rata bersih. Bukan dengan asid, alkali, garam, simen dan lain-lain hakisan mendatar keluli sejuk-melancarkan bahan disusun bersama-sama. Pelbagai jenis keluli rata dilancarkan sejuk hendaklah disusun secara berasingan untuk mengelakkan kekeliruan.

Perbendaharaan hendaklah dipilih mengikut keadaan geografi, penggunaan am biasa gudang tertutup, iaitu bumbung dengan dinding, pintu dan tingkap tutup, dengan pengudaraan peranti Gudang. Perbendaharaan perhatian cerah keperluan kepada pengudaraan, hujan memberi perhatian untuk menutup kelembapan, sering Pastikan persekitaran sesuai menyimpan.

Jika anda menghadapi ribut sangat menarik banjir dan cuaca buruk lain, pemindahan segera dilancarkan sejuk rata keluli atau gudang telah cukup ditutup persekitaran untuk mengurangkan kerugian.

Pada kebelakangan ini, dengan perkembangan pesat pembinaan bandar, pembinaan flat bertingkat tinggi, dilancarkan sejuk rata keluli jualan juga meningkat banyak. Seperti bahagian-bahagian yang telah siap tidak perlu dipotong, dapat menjimatkan banyak masa dalam kerja-kerja, harga juga adalah lebih mahal daripada keluli biasa.

Cahaya rata dilancarkan sejuk yang biasanya disebabkan oleh beberapa projek tergesa-gesa dan sejumlah besar pemerolehan, dari tahun 2013 sehingga akhir 2015, kadar pertumbuhan dari 17% awal terus 56%, menunjukkan bahawa pasaran Flat cahaya sejuk bergolek di dalam bangunan ini masih sangat sana adalah pasaran, apabila musim puncak bandar, seperti musim panas, sejuk cahaya dilancarkan harga rata boleh naik turun naik, keperluan untuk projek tersebut harus dibeli dalam masa. Walau bagaimanapun, tahun ini musim hujan, rainstorm banjir jarang, dilancarkan sejuk Menyimpan rata keluli dan pengangkutan adalah lebih sukar, tetapi apabila banjir receded, untuk memulihkan bangunan apabila dibanjiri kemusnahan bangunan tersebut sememangnya dapat didirikan semula, saya percaya lebih banyak projek-projek akan memerlukan cahaya sejuk bergolek rata.