Hot produk rata keluli Bar adalah cara besar-besaran dihasilkan?

- Oct 11, 2017-

Panas-melancarkan Bar keluli rata sebagai kami senibina yang moden, perindustrian dan lain-lain aspek penggunaan bahan binaan, disukai. Di sini, pengeluar mengatakan bagaimana ia adalah jisim ini dihasilkan oleh

proses pengeluaran satu lapisan 1. Peralatan yang mudah, panas-melancarkan rata keluli Bar menggunakan pengalir keperluan, walaupun ia agak tahan kesan karbon hitam, boleh menjadi lemah, rendah tekanan.

2, proses lapisan permukaan. Peralatan mudah, sedang dilancarkan panas rata keluli Bar di dalam dan di luar permukaan yang disalut dengan lapisan bahan anti statik, supaya paip untuk memenuhi keperluan, tetapi permukaan bahan anti statik yang mudah dipakai, Keselamatan miskin.

3, penggunaan pelbagai lapisan komposit proses. Termasuk tiga lapisan coextrusion, proses pengeluaran merupakan kos yang tinggi dan kompleks, merujuk kepada lapisan dalaman dan luaran anti statik paip, kalis api, lapisan tengah dengan kesan; atau dalaman dan luaran anti statik, kalis api. Pengeluaran dilancarkan panas jaminan kualiti rata keluli Bar. Kerana hasil tinggi, rendah penggunaan kuasa satu tan elektrik daripada Relau ke bawah. Keluli lebur terus dicampakkan ke billet, menghilangkan proses billet, mengurangkan kos. Berterusan lakonan billet kecil skala tinggi, untuk memastikan yang rata keluli Bar skala kadar, bertemu dengan keperluan pengguna. Ciri-ciri proses pembuatan menggunakan pengeluaran penyaduran proses untuk mencapai tahap yang tinggi kombinasi kuprum dan keluli.

Agar penuh kecemaran keluli, ia adalah perlu untuk mengawal kelajuan panas bergolek, umumnya 0.5-1.0 yang sesuai dengan betul. Pada masa yang sama, panas diperkenalkan kepada peruntukan tekanan dan kadar rolling Panas, kemudian berhenti selepas 2-3, dan kemudian berehat keluli, akhir tarik sejuk, untuk berubah sepenuhnya masa keluli. Ini adalah penghasilan dilancarkan panas rata keluli Bar adalah lebih selaras dengan kegunaan kami.

Perbezaan kelajuan talian antara titik panas produk rata keluli Bar dikurangkan dan kecemaran gulung yang dikurangkan, mengakibatkan penggunaan roll dikurangkan. Peningkatan profil ekor juga mengurangkan memakai plat keluli dan secara tidak langsung mengurangkan penggunaan tenaga yang. Sudah di ubah bentuk logam, dan seragam tekanan rolling, terutamanya tekanan puncak adalah lebih kecil, menyebabkan Lembaga kecacatan dalam lubang atas penuh, tolak penuh fenomena tersebut dikurangkan dengan banyak atau menghapuskan, boleh menggulung nipis Lembaga; pakaian seragam rendah yang bergolek tekanan juga boleh menggunakan mandrel rongga dalaman yang lebih murah, tekanan rendah juga membuat teras hollow rod suhu meningkat, penggunaan menyejukkan dalaman dan luaran penyejukan boleh menjadi berkesan disejukkan, jadi amat berkurangan di tab panas-melancarkan rata keluli Bar Penggunaan Bahasa Melayu.