Panas-melancarkan rata keluli Bar cara Rust lebih baik?

- Oct 26, 2017-

Dalam kehidupan seharian, penggunaan masa yang panjang, panas-melancarkan rata keluli Bar akan menghasilkan karat pada permukaan yang tidak dapat dielakkan. Terbaik tepat pada masanya rawatan, jadi tidak memberi kesan kehidupan Perkhidmatan. Panas-melancarkan rata keluli Bar pengeluar Sen Xin Yan yang terbaik untuk melakukan satu pekerjaan baik karat-bukti kerja-kerja awal, jadi tidak memberi kesan penggunaan akhir. Xiaobian seterusnya memberitahu anda mengenai cara untuk melakukan panas dilancarkan rata keluli Bar karat lebih baik.

01, am dilancarkan panas rata keluli Bar permukaan bahan dikeluarkan dalam bersih, tidak mempunyai minyak, tetapi berkualiti tinggi persegi keluli, aloi plat keluli nipis, tiub berdinding nipis, paip square keluli aloi, karat dan permukaan dalaman dan luaran yang diperlukan anti-karat minyak dan kemudian disimpan.

02, Bar keluli rata bahan hendaklah diperiksa selepas penyimpanan, jika karat, perlu membuang lapisan karat.

03, kakisan lebih serius rata keluli Bar, karat tidak boleh jangka panjang menyimpan, hendaklah digunakan secepat mungkin.

04, Bar keluli rata bahan-bahan dalam simpanan sebelum perhatian perlu mengelakkan hujan atau bercampur dengan kekotoran, telah hujan atau bahan-bahan yang kotor menurut sifat mereka menggunakan kaedah yang berbeza untuk memadam, seperti kekerasan yang tinggi boleh digunakan kekerasan rendah berus Kawat Kain, kapas dan lain-lain objek.

Melalui pengenalan pengeluar rata keluli Bar tab panas-dilancarkan, saya percaya anda bagaimana untuk melakukan panas dilancarkan rata keluli Bar karat telah difahami, jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kandungan geng Fang, dialu-alukan untuk hubungi kami.