Tergalvani Bar dan Bar keluli tergalvani rata

- Jul 20, 2017-

Tergalvani bar dan Tergalvani rata keluli Bar bentuk berbeza, penggunaan tertentu adalah tidak sama.

Tergalvani bar adalah Seksyen Pekeliling jalur panjang keluli yang kukuh. Spesifikasi untuk diameter nombor Oerlikon, seperti 50 itulah 50 mm diameter pusingan bar. Keluli yang bulat dan bar keluli lain tidak sama bentuk, keluli bulat bulat, rusuk tidak tanpa rusuk, supaya hasilnya pusingan tentera keluli dan konkrit yang kukuh adalah kecil.

Keluli bulat (gred keluli) milik keluli karbon biasa, kekuatan yang rendah. Tetapi plasticity pusingan keluli, iaitu sebelum bar tersingkir dari kecemaran besar.

Pusingan keluli permohonan prospek meluas digunakan dalam perkakasan, pembinaan, Automotif, pembinaan kapal, petrokimia, jentera, perubatan, makanan, elektrik, tenaga, Aeroangkasa dan lain-lain bidang atau hiasan seni bina. Paling luas am mekanikal bahagian pemprosesan, am rod keluli, rod CD, bolts, kacang.

Bar keluli tergalvani rata adalah lebar 12-300mm, ketebalan 4-60mm, Keratan rentas segi empat tepat dan sisi sedikit tulen keluli tergalvani. Bar keluli tergalvani rata boleh selesai keluli juga boleh melakukan Tergalvani paip kosong dan Tergalvani tali pinggang. Dengan kekuatan yang tinggi, cahaya struktur: grid pepejal golek struktur mempunyai beban yang tinggi, struktur ringan, mudah untuk lif dan lain-lain ciri-ciri; rupa cantik, tahan lama.

Tergalvani rata Bar keluli sebagai bahan boleh digunakan untuk seorang besi, alat-alat dan bahagian-bahagian mekanikal, pembinaan struktur kerangka, Saud.

Rata keluli Bar dengan bergolek nilai sisihan yang negatif, tetapi menurut penghantaran berat sebenar, kadar penggunaan daripada plat yang telah meningkat sebanyak-5 mata peratusan. Rata keluli Bar boleh mengurangkan buruh dan penggunaan material, tetapi juga mengurangkan kehilangan pemprosesan bahan mentah, menjimatkan masa, usaha, bahan Wilayah. Produk telah profesional untuk pembuatan keluli struktur, jentera perkilangan, industri automobil, jentera perlombongan, mengangkat jentera dan barangan industri kayu yang lain.