Spesifikasi sama rata keluli Bar

- May 19, 2017-

Sejuk gegelung produk adalah rata keluli Bar, biasanya dipanggil bergolek keras menggulung, gelungan sejuk yang disebabkan oleh kecacatan sejuk berterusan yang disebabkan oleh keras rolling kekuatan, kekerasan, merupakan indeks yang menurun, jadi setem prestasi akan semakin merosot, hanya boleh digunakan mudah kecemaran bahagian-bahagian.

Bar keluli rata kira-kira diperbuat daripada kira-kira dilancarkan panas pada suhu bilik, walaupun dalam kira-kira besi dipanaskan semasa proses pemprosesan, walaupun ia adalah sejuk. Akibat panas bergolek melalui kecemaran sejuk berterusan gelungan sejuk, sifat-sifat mekanikal yang amat miskin, kekerasan adalah terlalu tinggi. Mesti annealed untuk mengambil semula sifat-sifat mekanikal, tiada annealing dipanggil bergolek roll keras. Gulung Rolling secara amnya digunakan untuk produk yang memerlukan membongkok atau regangan.

Rata keluli Bar biasanya dilihat dalam kotak, dari keluli apabila ia telah menjadi satu permulaan yang baik. Adalah spesifikasi yang biasa berlaku bagi sebahagian daripada sektor perkilangan di pasaran,: 0.7-3.0 mm. Bahan ST12, ST13, ST14, ST15, ST16, ST17 dan sebagainya. Kerana dari keluli keluar, kawalan mekanikal Kumpulan adalah agak baik, daripada Bar keluli rata adalah lebih tepat, supaya pelanggan umum di dalam Lembaga Pengarah tidak dikehendaki untuk menggunakan kes rata keluli Bar, yang dalam kotak kononnya. Tetapi terdapat juga sesetengah pengeluar atau pengilang dengan spesifikasi Lembaga Pengarah diperlukan, itu sebagai 1780 yang lebih luas atau skopnya lebih terhad. Panjang atau pendek, buat masa ini, anda perlu rolls produk sejuk. Sejuk gegelung produk adalah seperti pita yang kita lihat dalam kehidupan seharian kita, dan jalur keluli produk sejuk terputus dan dipanggil sejuk bergolek gegelung. Termaktub di dalam CRC boleh dimensioned mengikut keperluan pelanggan. Ianya lebih selesa untuk digunakan.