Adakah Keadaan Cuaca Mempengaruhi Kehidupan Bar Rolled Steel Hot Rolled Hot?

- Sep 25, 2017-

Kita semua tahu bahawa apa-apa produk adalah kehidupan, anda tahu berapa lama kehidupan Flat Steel Bar yang digulung panas? Di bawah keadaan biasa, kehidupan Flat Steel Bar rolled panas sehingga 50 tahun, tetapi ia juga bergantung kepada kakisan pencemaran udara tempatan. Seterusnya, pengilang-pengilang Flat Steel Bar Henan panas-bergulung untuk memberikan anda analisis tentang kehidupan produk dengan faktor-faktor apa.

Hot-rolled Steel Steel Bar dalam penggunaan yang berbeza alam sekitar, hayat perkhidmatan tidak sama, tahap hakisan atmosfera berbeza mengikut rantau, kehidupan harian, kita akan menggunakan banyak keluli, biasanya keluli dibahagikan kepada berbeza jenis, ciri-cirinya digunakan secara meluas dalam besi, alat dan bahagian mekanikal, eskalator dan sebagainya. Sekiranya angin bercampur dengan kabut lautan, disebabkan penguapan yang disebabkan oleh aglomerasi pemendapan garam, ditambah dengan hujan yang kurang, tidak sering dibasuh oleh hujan, premis kawasan pesisir lebih tidak menguntungkan.

Mana-mana produk mempunyai hayat berguna, dan penggunaan masa yang lama, semakin banyak haus dan lusuh, dari masa ke masa akan memberi kesan kepada penggunaan. Jika ada pencemaran industri, hakisan lebih besar. Pencemaran mungkin disebabkan pembentukan gas bahan api, zarah-zarah yang digantung di udara, seperti proses pengeluaran keluli habuk atau pemendapan oksida besi akan meningkatkan kesan hakisan. Suasana marin boleh menyebar ke kedalaman pedalaman, pulau ini lebih popular dari laut, dan cuaca buruk, jadi kehidupan Flat Steel Bar yang digulung panas akan digabungkan dengan cuaca untuk dipertimbangkan.