Adakah sesiapa tahu tentang perjuangan kecemaran tersebut rata keluli Bar

- Jun 19, 2017-

Saya tidak tahu jika anda mempunyai persefahaman tidak rata keluli Bar, Bar keluli rata pengilang untuk bercakap kepada anda tentang kelebihan produk, sila lihat di dalamnya

Pertama, Flat keluli Bar bahan mentah diperbuat daripada bahan-bahan berkualiti tinggi, selaras dengan norma-norma Kebangsaan, dan plat keluli. Spesifikasi teknikal kualiti Menurut YB / spesifikasi T4212-2010 dianjurkan pengeluaran.

Kedua, Bar keluli rata spesifikasi khususnya. Ketebalan 8 ~ 50mm, lebar 150-625mm, panjang 5-15m dan banjaran spesifikasi produk dari yang lebih padat, untuk memenuhi keperluan pengguna, dan bukannya menggunakan pinggan, tidak perlu dipotong, anda boleh terus kimpalan.

Ketiga, ketebalan rata keluli Bar, lebar, peraturan saiz hirisan lintang, permukaan licin. Teknologi dalam pemilihan kedua air tekanan tinggi penyahkerakan proses untuk memastikan bahawa permukaan keluli terang dan bersih.

Keempat, Bar keluli rata pengeluaran spesifikasi tepat, miskin tiga, perbezaan aras yang sama adalah lebih baik daripada keluli spesifikasi; Barang-barang rata keluli Bar yang lurus, plat yang baik.

Lima, Bar keluli rata pada kedua-dua bahagian yang lurus, yang jelas air coklat tua. Bergolek dalam menggulung dua, untuk memastikan bahawa kedua-dua pihak daripada straightness pen, tepi permukaan berkualiti, dan perkhidmatan yang tahan lasak, tahan karat dan panjang hayat.

Kita perlu ada pengetahuan asas rata keluli Bar mempunyai kefahaman yang tertentu, hari 50 * 10 rata keluli Bar pengeluar dan kita bercakap tentang rintangan kecemaran, saya berharap kita boleh mengenali produk kami.

Perjuangan kecemaran tersebut sejuk dilukis rata keluli Bar, austenit dan martensitic sejuk dilukis rata keluli Bar mempunyai rintangan tinggi kecemaran, kecenderungan pengerasan kerja adalah besar, dan kelajuan recrystallization adalah tinggi pada suhu yang tinggi, perhatian begitu istimewa perlu dibayar kepada gelungan sejuk peralatan dan keupayaan motor. 50 * 10 pengeluar rata keluli Bar yang menegaskan bahawa ferrite atau separa ferrite karbon rendah diprofil keluli dan keluli karbon am mempunyai rintangan kecemaran yang sama. Sejuk-dilakarkan rata keluli Bar suhu rendah kekonduksian yang miskin, manakala pekali pengembangan linear adalah lebih besar daripada keluli karbon. Untuk memastikan kualiti Pemanas harus diambil untuk Pemanasan suhu rendah perlahan.

Di atas adalah 50 * 10 pengeluar rata keluli Bar kecemaran rintangan pengenalan, jika anda berminat dengan produk kami, kami dengan cepat hubungi kami.