Bar Keluli Tahan Karat Dan Profil

Bar Keluli Tahan Karat Dan Profil

Bar profil berpangkalan keluli tahan karat diperolehi oleh rod panas keluli tahan karat dan extruding untuk mendapatkan bahan keluli tahan karat dengan bentuk keratan rentas yang berlainan.

Maklumat produk

Pengenalan:

Bar keluli tahan karat diperbuat daripada jongkong keluli tahan karat dengan penggelek panas atau penempaan. Mereka mempunyai kelebihan cemerlang rintangan kakisan yang sangat baik, rintangan haba, kekuatan suhu rendah dan sifat mekanik. Mereka juga mempunyai kebolehan panas yang baik seperti stamping, lenturan. Ia digunakan terutamanya dalam aeroangkasa, penerbangan, tenaga atom, tenaga nuklear, petroleum, kimia, dan makanan, perlindungan alam sekitar, pembangunan marin, penukar haba dandang dan bidang lain.

Profil keluli tahan karat digunakan dalam pembinaan kejuruteraan. Berdasarkan rintangan kakisan yang baik keluli tahan karat, mereka boleh membuat komponen struktur secara kekal mengekalkan integriti reka bentuk kejuruteraan. mereka merujuk kepada rod keluli tahan karat yang diperolehi oleh lebur panas dan penyemperitan supaya mendapatkan bahan keluli tahan karat dengan bentuk keratan rentas yang berlainan. Mereka kebanyakannya digunakan untuk jentera dan peralatan automasi, rangka kerangka, dan pelbagai syarikat untuk menyesuaikan pembukaan acuan mengikut keperluan peralatan mekanikal mereka sendiri, seperti penghantar baris pemasangan, lif, dispenser, peralatan pengujian, rak, dll.

Bar keluli tahan karat dan profil kami sangat popular dengan pelanggan di seluruh dunia kerana prestasi tinggi dan prestasi yang sangat baik.
Siasatan