Paip keluli karbon lancar

Paip keluli karbon lancar

Bar rata keluli yang ringan boleh mengikut keperluan pengguna, tebal, lebar tetap, pengeluaran tetap, mengurangkan pemotongan untuk pengguna, dan menyelamatkan prosedur kerja, mengurangkan penggunaan buruh, bahan, dan juga mengurangkan kehilangan pemprosesan bahan mentah , untuk menjimatkan masa, tenaga kerja dan bahan.

Maklumat produk

Pengenalan:

Paip keluli karbon lancar diperbuat daripada keluli karbon dengan kandungan karbon kurang daripada 0.8%. Mereka mengandungi kurangnya sulfur, fosforus dan bukan logam dari keluli struktur karbon biasa dan mempunyai sifat mekanik yang sangat baik. Mereka adalah jalur panjang keluli dengan seksyen salib berongga dan tiada lipatan di pinggir. Paip keluli karbon lancar digunakan terutamanya untuk menghasilkan komponen struktur umum dan mekanikal, komponen, bangunan bahagian struktur dan saluran paip untuk pengangkutan bendalir.

Bergantung kepada kehendak penggunaan, ia kadang-kadang digunakan selepas rawatan haba dengan menormalkan atau pembajaan. Lebih-lebih lagi, mereka mempunyai kelebihan kualiti tinggi, kos rendah, kekuatan tinggi, mutu kerja yang indah, ketahanan serta kos yang tinggi. Paip keluli karbon lancar sangat popular dengan pelanggan kami di seluruh dunia.


Siasatan