Flat Metal Bar

Flat Metal Bar

Bar rata keluli yang ringan boleh mengikut keperluan pengguna, tebal, lebar tetap, pengeluaran tetap, mengurangkan pemotongan untuk pengguna, dan menyelamatkan prosedur kerja, mengurangkan penggunaan buruh, bahan, dan juga mengurangkan kehilangan pemprosesan bahan mentah , untuk menjimatkan masa, tenaga kerja dan bahan.

Maklumat produk

Pengenalan:

Bar logam jenis seperti ini adalah keluli segi empat tepat dengan tepi sedikit tumpul, lebar 12-300 mm dan tebal 3-60mm. Ia menggunakan gegelung keluli tergelek panas sebagai bahan mentah, dan kemudian melakukan rolling berterusan sejuk selepas pickling untuk menghilangkan skala, dan produknya selesai digulungkan gegelung keras. Permukaannya telah dirawat dengan teliti, jadi ia mempunyai permukaan licin. Di samping itu, bar logam rata mempunyai kelebihan kualiti tinggi, rintangan hentaman, rintangan haus, ketahanan, kekuatan tinggi dan mutu kerja yang indah. Ia boleh digunakan dalam projek-projek pembinaan seperti jambatan, jambatan, pagar, kapal penghantaran kuasa, kenderaan, dan lain-lain. Bar logam rata menerima reputasi yang baik di kalangan pelanggan di seluruh dunia kerana prestasi cemerlang.


Sebagai perusahaan yang berkualiti tinggi, kami terlibat dalam menyediakan pelbagai kualiti berkualiti tinggi Bar keluli rata. Ini diakui secara luas di pasaran untuk kekuatan dan kebolehpercayaannya. Profesional berpengalaman kami dengan tepat merekabentuk bar dengan menggunakan komponen berkualiti terbaik yang diperoleh daripada vendor yang boleh dipercayai industri dan teknologi inovatif. Kami memeriksa kualiti produk kami pada pelbagai parameter yang telah ditetapkan sebelum penghantaran untuk memenuhi piawaian industri. Di samping itu, kami menawarkan produk ini kepada pelanggan pada harga pasaran utama.


Siasatan