Cold Rolled Steel Flat Bar

Cold Rolled Steel Flat Bar

Gel bar keluli sejuk yang mempunyai kelebihan kekuatan tinggi, kekerasan yang tinggi, rintangan hentaman, permukaan licin, ketahanan dan kos yang tinggi.

Maklumat produk

Pengenalan:

Bar rata keluli merujuk kepada keluli dengan lebar 12-300mm, ketebalan 3-60mm, keratan rentas segi empat tepat dan kelebihan tepu yang sedikit. Ia boleh dibasuh keluli, dan juga boleh digunakan sebagai kosong untuk paip-paip yang dikimpal dan papak tipis untuk kepingan berlapis. Bar keluli sejuk yang digulung sejuk menggunakan pemprosesan rolling sejuk untuk meningkatkan sifat mekanikal. Ia menggunakan rolling multi-pass. Kerana rolling sejuk akan menyebabkan pengerasan bar keluli rata, apabila jumlah ubah bentuk mencapai 60% hingga 80%, menjadi sukar untuk terus berubah bentuk, jadi penyepuhlindaraan pertengahan dilakukan, supaya rolling dapat diteruskan setelah bahan menjadi lembut. Apatah lagi, bar keluli sejuk yang digulung sejuk mempunyai kelebihan kekuatan tinggi, kekerasan yang tinggi, rintangan hentaman, permukaan licin, ketahanan dan kos yang tinggi. Ia digunakan terutamanya dalam gelung besi, alat dan bahagian mekanikal, struktur bingkai perumahan, eskalator, dan sebagainya.


Sebagai perusahaan yang berkualiti tinggi, kami terlibat dalam menyediakan pelbagai kualiti berkualiti tinggi Bar keluli rata. Ini diakui secara luas di pasaran untuk kekuatan dan kebolehpercayaannya. Profesional berpengalaman kami dengan tepat merekabentuk bar dengan menggunakan komponen berkualiti terbaik yang diperoleh daripada vendor yang boleh dipercayai industri dan teknologi inovatif. Kami memeriksa kualiti produk kami pada pelbagai parameter yang telah ditetapkan sebelum penghantaran untuk memenuhi piawaian industri. Di samping itu, kami menawarkan produk ini kepada pelanggan pada harga pasaran utama.


Siasatan