Bar Flat Cold Rolled

Bar Flat Cold Rolled

Bar rata sejuk yang dilancarkan digunakan secara meluas dalam pembuatan kenderaan, produk elektrik, stok rolling, penerbangan dan bidang lain.

Maklumat produk

Pengenalan:

Bar rata sejuk yang digulung menggunakan teknologi rolling sejuk. Rolling sejuk adalah satu kaedah di mana bar rata lebih tipis kepada ketebalan sasaran pada suhu bilik. Berbanding dengan lembaran keluli panas, ia mempunyai kelebihan yang ketara ketebalan yang lebih tepat, permukaan licin dan cantik, dan juga mempunyai pelbagai sifat mekanikal yang unggul. Di samping itu, bar rata yang dilancarkan sejuk memerlukan kuasa kilang rolling yang tinggi dan kecekapan rolling yang rendah, dan untuk menghapuskan pengerasan kerja, penyepuhlindapan pertengahan dilakukan semasa rolling. Selain itu, ia menggunakan pelinciran proses dan penyejukan untuk mengurangkan rintangan ubah bentuk semasa bergolek dan menyejukkan gulung. Bar rata sejuk yang dilancarkan digunakan secara meluas dalam pembuatan kenderaan, produk elektrik, stok rolling, penerbangan dan bidang lain. Ia sangat popular dengan para pelanggan kami di seluruh dunia kerana prestasi yang berkualiti tinggi dan cemerlang.


Sebagai perusahaan yang berkualiti tinggi, kami terlibat dalam menyediakan pelbagai kualiti berkualiti tinggi Bar keluli rata. Ini diakui secara luas di pasaran untuk kekuatan dan kebolehpercayaannya. Profesional berpengalaman kami dengan tepat merekabentuk bar dengan menggunakan komponen berkualiti terbaik yang diperoleh daripada vendor yang boleh dipercayai industri dan teknologi inovatif. Kami memeriksa kualiti produk kami pada pelbagai parameter yang telah ditetapkan sebelum penghantaran untuk memenuhi piawaian industri. Di samping itu, kami menawarkan produk ini kepada pelanggan pada harga pasaran utama.


Siasatan