Bright Flat Mild Steel Bar

Bright Flat Mild Steel Bar

Bright Mild Steel Flat Bar sering digunakan untuk mengeluarkan rantai, rivet, bolt, aci, dan sebagainya. Selain itu, ia mempunyai ciri-ciri yang berkualiti tinggi, warna terang, kos rendah, kos yang tinggi, panjang hayat perkhidmatan, rintangan kakisan dan kekerasan yang rendah .

Maklumat produk

Pengenalan:

Ini jenis Bright Mild Steel Flat Bar adalah keluli karbon dengan kandungan karbon kurang daripada 0.25%. Struktur anjalnya adalah ferit dan sejumlah kecil pearlite, yang mempunyai kekuatan dan kekerasan yang lebih rendah, dan keplastikan dan keliatan yang lebih baik. Oleh itu, ia mempunyai kebolehbentukan sejuk yang sangat baik, dan pembentukan sejuk boleh dilakukan dengan hemming, bending, dan stamping. Selain itu, Bright Mild Steel Flat Bar juga mempunyai kebolehpercayaan yang baik. Ia dengan kandungan karbon dari 0.10% hingga 0.30% adalah mudah menerima pelbagai proses seperti penempaan, kimpalan dan pemotongan. Ia sering digunakan untuk mengeluarkan rantai, rivet, bolt, aci, dan sebagainya. Selain itu, ia mempunyai ciri-ciri berkualiti tinggi, warna terang, kos rendah, kos yang tinggi, hayat perkhidmatan yang panjang, rintangan kakisan dan kekerasan yang rendah. The Bright Mild Steel Flat Bar sangat popular dengan para pelanggan kami di seluruh dunia.

Sebagai perusahaan yang berkualiti tinggi, kami terlibat dalam menyediakan pelbagai kualiti berkualiti tinggi Bar keluli rata. Ini diakui secara luas di pasaran untuk kekuatan dan kebolehpercayaannya. Profesional berpengalaman kami dengan tepat merekabentuk bar dengan menggunakan komponen berkualiti terbaik yang diperoleh daripada vendor yang boleh dipercayai industri dan teknologi inovatif. Kami memeriksa kualiti produk kami pada pelbagai parameter yang telah ditetapkan sebelum penghantaran untuk memenuhi piawaian industri. Di samping itu, kami menawarkan produk ini kepada pelanggan pada harga pasaran utama.


Siasatan