Flat Cold-rolled Bar

Flat Cold-rolled Bar

Flat Cold Rolled Bar digunakan terutamanya dalam kereta, drum besi bercetak, pembinaan, bahan binaan, basikal dan industri lain.

Maklumat produk

Pengenalan:

Bar Gulung Flat Cold ini dibuat daripada gegelung bergulung panas dan dilancarkan pada suhu bilik di bawah suhu penghabluran semula. Kerana pemanasan tidak dilakukan dalam proses pengeluaran, tidak ada cacat seperti lubang dan skala yang sering terjadi dalam rolling panas, dan mempunyai kualiti permukaan yang tinggi dan penamat yang tinggi. Di samping itu, Flat Cold Rolled Bar mempunyai ketepatan dimensi yang tinggi, dan prestasi dan organisasinya dapat memenuhi beberapa keperluan penggunaan khas, seperti prestasi elektromagnetik dan prestasi lukisan dalam. Lebih-lebih lagi, ia mempunyai ciri-ciri kualiti tinggi, ketepatan tinggi, ketahanan, sifat mekanikal yang cemerlang, teknologi canggih dan kos rendah. Flat Cold Rolled Bar digunakan terutamanya dalam kereta, drum besi bercetak, pembinaan, bahan binaan, basikal dan industri lain.


Syarikat saya adalah penyedia bahan bangunan & dekorasi yang terintegrasi dan profesional di wuxi China. Khusus dalam bidang pembuatan dan perniagaan antarabangsa, Berdasarkan prinsip keikhlasan, kredit, saling menguntungkan dan sumber yang kaya dari China, kami telah menyediakan produk-produk berkualiti dan layanan tambah nilai kepada para pelanggan. Sebagai balasan, kami memenangi reputasi teratas dan mewujudkan hubungan perniagaan jangka panjang. Pelanggan kami sangat berpuas hati dengan reputasi baik kami, sistem kerja yang cekap, perkhidmatan yang baik untuk sumber, pemeriksaan, pemuatan, panduan pemasangan dan penyelesaian tuntutan.

Siasatan