Saluran Aluminium Extruded

Saluran Aluminium Extruded

Saluran aluminium tersemperit mempunyai kelebihan berat ringan, kualiti tinggi, hayat perkhidmatan yang panjang, rintangan haus, ketahanan kakisan, mutu kerja yang indah dan kos yang tinggi. Ia digunakan secara meluas dalam bahan bangunan, bidang automotif dan lain-lain.

Maklumat produk

Pengenalan:

Saluran aluminium yang tersemperit ini adalah bahan aloi dengan aluminium sebagai komponen utama. Batang aluminium cair dan tersemperit untuk mendapatkan bahan aluminium dengan bentuk keratan rentas berlainan. Selepas permukaannya teroksidasi, ia akan kelihatan cantik, dan mudah dibersihkan. Apabila memasang produk, profil yang berbeza digunakan mengikut beban yang berbeza, dan profil aluminium yang menyokong digunakan juga. Tiada kimpalan diperlukan, yang lebih mesra alam untuk pemasangan, penyingkiran. Di samping itu, saluran aluminium yang diekstrusi mempunyai kelebihan berat ringan, kualiti tinggi, hayat perkhidmatan yang panjang, rintangan haus, ketahanan kakisan, mutu kerja yang indah dan kos yang tinggi. Ia digunakan secara meluas dalam bahan bangunan, bidang automotif dan lain-lain.


图片 7.png

Waranti:

1. produk yang rosak, sila maklumkan kami dalam tempoh 3 hari selepas penghantaran.

2. Semua produk yang rosak perlu menghantar gambar dan disahkan oleh kami dan kemudian kembali pada keadaan asalnya, untuk memenuhi syarat untuk bayaran balik atau pertukaran barangan.

Perkhidmatan kami:

Bantu pasukan reka bentuk anda untuk memperbaiki bahagian pembuatan. (Reka bentuk menapis / proses mengoptimumkan / kos yang munasabah)

1. Pertanyaan anda berkaitan dengan produk atau harga kami akan dijawab dalam 8 jam.

2. Staf yang berpengalaman untuk menjawab semua pertanyaan anda dalam Bahasa Inggeris yang fasih.

3.Proteksi kawasan jualan anda, idea reka bentuk dan semua maklumat peribadi anda.

4. Tiada perkara besar pesanan atau pesanan kecil kami akan menyediakan semua kualiti terbaik, perkhidmatan terbaik.

5.Jika produk kami mempunyai sebarang masalah kualiti, kami akan menghantar percuma dalam susunan seterusnya jika ia adalah kesilapan kami.

1. Rintangan kejutan kuat, tinggi

2. Mudah dipasang oleh pita 3M di belakang jalur

3. Saiz padat, mudah dipasang

4. Boleh menahan suhu: -20 darjah hingga 50 darjah

5. Reben fleksibel untuk melengkung di sekitar selekoh

6. Penyebaran sepenuhnya dan licin walaupun terang, menyelesaikan masalah yang bercahaya tidak sekata

7. Penggunaan tenaga yang rendah, kecerahan tulen

Siasatan