Bar keluli yang cacat

Bar keluli yang cacat

Bar keluli yang cacat digunakan secara meluas dalam pembinaan kejuruteraan awam rumah, jambatan dan jalan raya. Mereka sangat popular dengan pelanggan kami di seluruh dunia.

Maklumat produk

Pengenalan:

Bar keluli yang cacat biasanya mempunyai dua rusuk membujur dan tulang rusuk mendatar sama rata di sepanjang panjangnya. Bentuk tulang rusuk mendatar mempunyai tiga jenis: spiral, herringbone, dan sabit. Mereka terutamanya menanggung tegangan tegangan dalam konkrit. Kerana kesan tulang rusuk, mereka mempunyai kapasiti ikatan yang besar dengan konkrit, sehingga mereka dapat bertahan dengan kekuatan luar. Bar keluli yang cacat digunakan secara meluas dalam pelbagai struktur bangunan, terutamanya struktur bangunan bangunan besar, berat, ringan dan berdinding nipis. Lebih-lebih lagi, mereka mempunyai kelebihan kualiti tinggi, struktur padat, reka bentuk yang canggih, hayat perkhidmatan yang panjang, kos yang tinggi serta rintangan hentaman. Bar keluli yang cacat digunakan secara meluas dalam pembinaan kejuruteraan awam rumah, jambatan dan jalan raya. Mereka sangat popular dengan pelanggan kami di seluruh dunia.


Syarikat saya adalah penyedia bahan bangunan & dekorasi yang terintegrasi dan profesional di wuxi China. Khusus dalam bidang pembuatan dan perniagaan antarabangsa, Berdasarkan prinsip keikhlasan, kredit, saling menguntungkan dan sumber daya yang kaya dari China kami telah menyediakan produk-produk berkualiti dan layanan tambah nilai kepada para pelanggan. Sebagai balasan, kami memenangi reputasi teratas dan mewujudkan hubungan perniagaan jangka panjang. Pelanggan kami sangat berpuas hati dengan reputasi baik kami, sistem kerja yang cekap, perkhidmatan yang baik untuk sumber, pemeriksaan, pemuatan, panduan pemasangan dan penyelesaian tuntutan.

Siasatan