Strip Keluli Gulung Sejuk

Strip Keluli Gulung Sejuk

Struktur jalur keluli yang dilancarkan secara meluas digunakan secara meluas dalam bahagian-bahagian struktur umum dan stamping bahagian jentera pembinaan, jentera pengangkutan, jentera pembinaan, jentera mengangkat, jentera pertanian, industri ringan dan industri awam.

Maklumat produk

Pengenalan:

Struktur jalur keluli sejuk seperti ini menggunakan keluli jalur keluli panas atau plat keluli sebagai bahan mentah dan dilancarkan ke kilang sejuk yang digulung pada suhu biasa. Ia mengamalkan ketegangan bergolek, untuk menghasilkan produk tolok nipis. Ia mengamalkan proses penyejukan dan pelinciran, yang mudah untuk mengawal suhu roll dan jalur, mengurangkan geseran antara roll dan jalur, dan mengurangkan tekanan rolling.

Di samping itu, jalur keluli sejuk yang dilancarkan mempunyai kelebihan permukaan licin, ketepatan tinggi, kos rendah, sifat mekanik yang sangat baik, rintangan kakisan, jangka hayat yang panjang serta kos yang tinggi. Ia digunakan secara meluas dalam bahagian-bahagian struktur dan stamping umum bahagian jentera pembinaan, jentera pengangkutan, jentera pembinaan, jentera mengangkat, jentera pertanian, industri ringan dan industri sivil.Siasatan