Steel Rolled Carbon Steel

Steel Rolled Carbon Steel

Keluli karbon yang dilancarkan sejuk digunakan secara meluas dalam pembuatan kereta, produk elektrik, stok rolling, penerbangan, instrumen ketepatan, makanan kalengan dan bidang lain.

Maklumat produk

Pengenalan:

Ini jenis keluli karbon yang dilancarkan menggunakan gegelung bergulung panas dan dilancarkan pada suhu bilik di bawah suhu penghabluran semula. Ia menggunakan aloi besi-karbon dengan kandungan karbon 0.0218% ~ 2.11% sebagai bahan mentah. Oleh kerana ketiadaan pemanasan semasa proses pengeluaran, tidak ada cacat seperti lubang dan skala yang sering berlaku semasa penggelek panas, jadi kualiti permukaannya bagus dan penamatnya tinggi. Di samping itu, keluli karbon yang dilancarkan sejuk juga anil, jadi ciri-ciri mekanikal dan sifat prosesnya lebih baik daripada helaian keluli panas yang digulung.

Dalam banyak bidang, terutamanya dalam perkakas perkakas rumah, ia secara beransur-ansur menggantikan lembaran yang dilancarkan. Selain itu, ia juga mempunyai sifat rintangan kakisan, permukaan halus, hayat perkhidmatan yang panjang, berkualiti tinggi, mutu kerja yang indah serta kos efektif. Keluli karbon yang dilancarkan sejuk digunakan secara meluas dalam pembuatan kereta, produk elektrik, stok rolling, penerbangan, instrumen ketepatan, makanan kalengan dan bidang lain.


Perkhidmatan kami:

Kami mempunyai kilang kami sendiri dengan peralatan canggih dan pekerja terlatih.

Kami boleh menyediakan harga kilang dengan perkhidmatan syarikat perdagangan.

Kami mengawal kualiti pengeluaran sangat ketat untuk memastikan tiada pampasan dan membuat pemeriksaan untuk pelanggan semasa pengeluaran dan pemuatan.

Kami menjamin sambutan 24 jam dalam talian.

Kami menerima kuantiti pesanan kecil sebelum kerjasama rasmi.

Senarai harga dan senarai harga terkini akan ditawarkan untuk penilaian anda.

Kami akan menguruskan penghantaran dengan perkhidmatan yang boleh dipercayai dan harga yang berpatutan, semua kos akan jelas untuk anda bandingkan.


Siasatan