Keluli tahan karat

Keluli tahan karat

Keluli tahan karat yang digunakan secara meluas dalam pembuatan kenderaan, produk elektrik, stok rolling, penerbangan, instrumen ketepatan, makanan dalam tin, dan sebagainya.

Maklumat produk

Pengenalan:

Keluli tahan karat seperti ini merujuk kepada lukisan sejuk keluli bar pada suhu biasa untuk meningkatkan titik hasil bar keluli, dengan itu meningkatkan kekuatan bar keluli dan mencapai tujuan menjimatkan keluli. Ia menarik bar keluli lancar dengan kuat pada suhu normal, dan menjadikannya melalui lubang aloi tungsten khusus menggambar lubang mati untuk membuat bar keluli nipis, menghasilkan ubah bentuk plastik yang besar, dan meningkatkan kekuatannya.

Selepas tekanan bar pengukuhan melampaui titik hasil, kekisi dalaman bar pengukuh meluncur di sepanjang bidang kristal, dan kekisi kristal diputarbelitkan dan cacat, yang mengubah struktur dalaman bar pengukuhan, dengan itu meningkatkan prestasi. Keluli tahan karat yang digunakan secara meluas dalam pengilangan kereta, produk elektrik, stok rolling, penerbangan, instrumen ketepatan, makanan kalengan, dll. Ia menerima reputasi yang sangat baik di kalangan pelanggan kerana berkualiti tinggi.


Siasatan