Barangan Mild Bright Mild

Barangan Mild Bright Mild

Bar keluli ringan cerah umumnya digulung ke dalam keluli sudut, keluli saluran, keluli berbentuk I, paip keluli, jalur keluli atau plat keluli, dan digunakan untuk membuat pelbagai komponen bangunan, bekas, kotak, relau dan jentera pertanian.

Maklumat produk

Pengenalan:

Bar keluli ringan seperti ini adalah keluli karbon dengan kandungan karbon kurang daripada 0.25%, dengan kekuatan yang rendah dan kekerasan yang rendah. Ia biasanya tidak panas dirawat sebelum digunakan. Ia karburisasi atau sianidized dengan kandungan karbon lebih daripada 0.15%, dan digunakan untuk aci, lengan aci, sprocket dan bahagian lain yang memerlukan suhu permukaan yang tinggi dan rintangan haus yang baik. Di samping itu, bar keluli ringan cerah biasanya digulung menjadi keluli sudut, keluli saluran, keluli berbentuk I, paip keluli, jalur keluli atau plat keluli, dan digunakan untuk membuat pelbagai komponen bangunan, bekas, kotak, relau dan jentera pertanian. Selain itu, ia juga boleh digulung menjadi lembaran nipis untuk membuat produk yang sangat menarik seperti kereta dan penutup enjin, dan boleh digulung menjadi bar untuk membuat bahagian-bahagian mekanikal dengan kekuatan yang kurang mencabar. Bar keluli ringan cerah sangat popular dengan pelanggan kami kerana prestasi cemerlang.


Sebagai salah satu pembekal terkemuka di China, dengan kepakaran, kami telah komited untuk menyediakan pelbagai jenis produk untuk pelanggan kami. Kami juga menyesuaikan produk berkualiti tinggi, kos efektif dan berusaha meningkatkan perkhidmatan kami dengan tujuan untuk memberikan pengalaman pelanggan yang positif dan menarik. Kualiti, penghantaran dan perkhidmatan yang cepat adalah prinsip-prinsip di mana syarikat kami ditubuhkan dan sebab kejayaannya yang mampan hari ini. Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai keupayaan kami, sila hubungi kami.

1. tiub keluli tahan karat berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan.

2. Pengalaman yang sangat baik dengan perkhidmatan selepas jualan.

3. Sampel boleh disediakan sebagai keperluan anda.

4. Pasukan pembungkusan profesional yang menjaga setiap keselamatan pembungkusan.

5. Setiap proses akan diperiksa oleh QC yang bertanggungjawab yang menginsuranskan setiap kualiti produk.

6. Setiap proses boleh dihasilkan untuk keperluan klien kami.

7. Sebarang pertanyaan boleh dijawab dalam masa selepas anda memberitahu kami.

8. Pantas bertindak balas kepada siasatan anda.

Siasatan