Wuxi Chuanghui Metal Products Co, Ltd adalah perusahaan berasaskan echnology profesional yang bermatlamat untuk menghasilkan dan menjual keluli tahan karat keluli tahan karat rata yang sejuk dan sejuk. Produk terutamanya digunakan untuk perkakasan pintu dan tingkap, pembuatan logam ketepatan, stamping standard, peralatan logistik, peralatan perubatan, pembuatan mesin, produk teknologi, produk stent, perkakasan dan alat, peralatan, hiasan, bahagian auto, logistik dan industri utama yang lain.

Syarikat kami mengikuti strategi pembangunan teknologi berkualiti tinggi dan integriti sikap perkhidmatan sejak penubuhannya. Dari pembangunan produk, pengeluaran dan penjualan dan perkhidmatan selepas jualan, semua proses adalah selaras dengan keperluan sistem standard kualiti industri, sistem pengurusan kualiti dan jaminan yang ketat.

Sejak penubuhannya, syarikat itu telah memberi tumpuan kepada mengekalkan integriti dan reputasi yang baik. Dengan dedikasi, sikap kerja yang pragmatik, berkualiti tinggi, cekap dan kekuatan teknikal yang makro tebal untuk memenangi sokongan sejumlah besar pelanggan, produk dan perkhidmatan syarikat di seluruh negara dan di luar negara. Kami adalah kecekapan tinggi, berkualiti tinggi dan perusahaan yang cemerlang. Sementara itu, kami adalah pembekal keluli tahan karat ketepatan yang paling berkuasa sejuk di rantau Delta Sungai Yangtze.

Dalam jualan dan perkhidmatan selepas jualan, syarikat kami menubuhkan dan meningkatkan sistem perkhidmatan pelanggan. Falsafah kami: "lebih cepat, kuat, lebih istimewa!" Mematuhi prinsip "berorientasikan pasaran, berasaskan teknologi untuk kualiti sebagai asas untuk pemasaran sebagai pemimpin", kami gembira untuk membina pembangunan harmoni dan sihat dengan para pelanggan kami. Selamat datang untuk menghubungi kami!